Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ψάρεψε... χειροβομβίδα στα Ιωάννινα

Πολύ τυχερός στάθηκε ένας άνδρας που ψάρεψε με την πετονιά του μια χειροβομβίδα από τη λίμνη Ιωαννίνων, αφού από θαύμα δεν τραυματίστηκε..

Ο άνδρας ψάρευε με πετονιά στα θολά νερά της λίμνης όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι..."τσίμπησε". Τραβώντας την πετονία του συνειδητοποίησε πως δεν ήταν ψάρι αλλά μια... χειροβομβίδα! Ο ψαράς παρέμεινε ψύχραιμος, έβγαλε πολύ προσεκτικά στη στεριά, απομάκρυνε τον κόσμο και κάλεσε την Αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ειδοποίησαν πυροτεχνουργούς του στρατού, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για αμυντικού τύπου χειροβομβίδα αγγλικής προέλευσης που χρονολογείται από τα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η χειροβομβίδα είχε οξειδωθεί από τη μακρόχρονη παραμονή της μέσα στο νερό και προφανώς η σκουριά ήταν αυτή που εμπόδισε την περόνη να απασφαλιστεί.

Οι πυροτεχνουργοί αφού παρέλαβαν το πολεμικό εύρημα, το μετέφεραν με ασφάλεια στη μονάδα τους, όπου και το εξουδετέρωσαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More