Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ρέντης: Ακυρώνεται η νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση

Ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης ανακοίνωσε ότι, ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους δύο αδικοχαμένους αστυνομικούς, ακυρώνεται η νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση του Σαββάτου.

Παράλληλα, μέρος των χορηγιών από το καρναβάλι στου Ρέντη θα διατεθεί είτε στις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών που έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος, είτε στην ομάδα "ΔΙΑΣ", για την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδης.

«Είναι τραγικά τα όσα συνέβησαν στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Ο χαμός δυο νέων παιδιών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, την ώρα καθήκοντος, μας γεμίζει θλίψη και οδύνη» δήλωσε ο Δήμαρχος και ανακοίνωσε ότι ως ελάχιστο φόρο τιμής για τους δυο αστυνομικούς θα ακυρωθεί η νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση του Σαββάτου, ενώ ο Δήμος θα βοηθήσει στην ανέγερση μνημείου στην περιοχή.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 στις 12 το μεσημέρι, με μεγάλη παρέλαση αρμάτων στην οδό Φλέμινγκ.

Ο Δήμος για την άρτια διοργάνωσή του καρναβαλιού, προετοιμάζεται 8 μήνες, ενώ έχει μοιράσει 7.500 στολές, κυρίως σε παιδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More