Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Αυξημένα κατά 19% θα είναι δρομολόγια κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά

Αυξημένα κατά 19% θα είναι τα προγραμματισμένα δρομολόγια κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά το 2011 σε σύγκριση με το 2010. Όπως προκύπτει από τις προαναγγελίες των ναυτιλιακών εταιριών κρουαζιέρας προς την Ο.Λ.Π. Α.Ε. για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για το έτος 2011 και ιδιαίτερα μετά την 1η Απριλίου, οπότε και ξεκινάει η κύρια περίοδος περιηγητικών πλοών στο Λιμάνι του Πειραιά, τα προγραμματισμένα δρομολόγια ανέρχονται σε 962 έναντι 823 του 2010/

Ο αριθμός επιβατών κρουαζιέρας, ο οποίος είχε εκτιμηθεί αρχικά σε +12% λόγω της κρίσης στις χώρες της Β. Αφρικής, αναθεωρήθηκε στο +20%.

Σύμφωνα με την ΟΛΠ ΑΕ, τα πιο πάνω μεγέθη έχουν ληφθεί υπόψη μόνο τα στοιχεία των εταιριών εκείνων, των οποίων οι προσεγγίσεις στο Λιμάνι του Πειραιά υπερβαίνουν τις 25 ετησίως. Επομένως ο αριθμός προσεγγίσεων θα ξεπεράσει τα 1000 κρουαζιερόπλοια, αν ληφθούν υπόψη και οι προσεγγίσεις μικρότερων εταιριών.

Τα θέματα κρουαζιέρας
Σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε εκ νέου για τα θέματα της κρουαζιέρας από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.Λ.Π. Α.Ε. Γ. Ανωμερίτη, εξετάσθηκαν υπό το φως και των νέων δεδομένων: (α) η επιτάχυνση των έργων αναβάθμισης των Σταθμών Επιβατών, οι οποίοι ήδη ανακαινίζονται, (β) η λειτουργία του νέου Σταθμού Επιβατών Β’ στον προλιμένα (Παλατάκι), ο οποίος θα παραδοθεί τέλος Ιουνίου και (γ) η παροχή πρόσθετων εκπτώσεων επί των τιμολογίων 2011, θέμα το οποίο θα εισαχθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Στα πλαίσια ενίσχυσης των πολιτικών κρουαζιέρας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης , επισκέφθηκε τα Λιμάνια Πάτρας, Κατάκολου και Καλαμάτας, στα οποία συναποφασίσθηκε η συνεργασία με τις υπηρεσίες της Ο.Λ.Π. Α.Ε. και της Ο.Λ.Π. Logistics Α.Ε. για την αναβάθμιση υπηρεσιών, υποδομών και η παροχή τεχνογνωσίας στα θέματα εξυπηρέτησης κρουαζιέρας. Οι συσκέψεις με τις ηγεσίες των πιο πάνω λιμανιών θα ολοκληρωθούν με την υπογραφή συμφωνιών εντός του Μαρτίου 2011.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More