Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Άρης - Ηρακλής 0-1

Ο Βίκτορας Γιάκομπ άναψε φωτιές στον Αρη. Ο Ρουμάνος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 83΄ και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε διαμορφώνοντας το 0-1 υπέρ του Ηρακλή μέσα στο “Κλ. Βικελίδης”. Ο “Γηραιός” πέτυχε με αυτόν τον τρόπο σπουδαία νίκη που τον βγάζει από πιθανές περιπέτειες.

Αντίθετα ο Αρης όχι μόνο χάνει το "τρένο" των πλέιοφ, αλλά ενδέχεται αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις να μπει σε μονοπάτια κατηφορικά.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ξεκίνησε και πάλι μετά τιμωρία τον Κόκε με τον Μπομπαντίγια πίσω του, τον Καστίγιο αριστερά και τον Νέτο δεξιά. Ο Περέιρα έμεινε στα χαφ δίπλα στον Πρίττα. Από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος δοκίμασε για πρώτη φορά αμυντικό σχήμα με Κανακούδη, Χοσέμι, Κυριαζή και Παπαστεριανό από αριστερά προς τα δεξιά. Ενίσχυσε το κέντρο του με τον Καϊτά και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Επαλέ.

Ο Σέρχιο Κόκε θέλοντας να αποδείξει την ειλικρινή μεταμέλεια του για το επεισόδιο που του στοίχισε την τιμωρία, μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και στα πρώτα 4 λεπτά θα μπορούσε να έχει σκοράρει και μάλιστα δύο φορές, αλλά στάθηκε άτυχος. Ο Καστίγιο ήταν ο πιο κινητικός παίκτης των Κιτρίνων, αναγκαζόταν να γυρίζει συνέχεια πίσω από την σέντρα για να πάρει μπάλα, όμως ουσία δεν υπήρχε σε αυτά που έκανε. Ο Μπομπαντίγια βοήθησε ελάχιστα επιθετικά, αφού όποτε έπαιρνε μπάλα έχανε την κατοχή στα 2 δευτερόλεπτα.

Ο Ηρακλής σε όλο το πρώτο μέρος είχε τον νου του πως θα φυλάξει τα νώτα του και δεν εδέησε να φτιάξει μία φάση της προκοπής. Βέβαια και στον Αρη ελάχιστα απείλησαν τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος στάθηκε τυχερός σε ένα σουτ του Περέιρα στο 43΄ που πήρε φάλτσα και έφυγε άουτ. Ο παίκτης του Αρη απέδειξε και πάλι ότι έχει πόδια δυναμίτης. Και μέσα σε όλα η εξέδρα παρακαλούσε την δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος “οοο βάλε ένα γκολ”.

Στην επανάληψη ο “Γηραιός” λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά στα πρώτα λεπτά με τον Γκαρσία, όμως ο Ρονάλντο τον έκοψε με σκληρό φάουλ, πριν γίνει επικίνδυνος. Εδώ ο Παππάς θα μπορούσε να δώσει κάτι περισσότερο από κίτρινη κάρτα. Ο Μιχαλήτσος στο 53΄πέρασε τον Τόχα στο κέντρο, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Καστίγιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κανονικότατα, αλλά η φάση είχε σταματήσει και το 1-0 δεν έγινε. Αυτό γιατί ο βοηθός θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Γιώργος Παράσχος την ώρα που ο Ηρακλής συνέχιζε στο ίδιο τέμπο, χωρίς να έχει πατήσει περιοχή, έβαλε στον αγώνα τους Σολτάνι και Μαχόπ. Ο Καστίγιο που κουράστηκε αρκετά έδωσε την θέση του για τα τελευταία 15 λεπτά στον Μενδρινό. Στο 82΄ ο Σηφάκης κράτησε για λίγο μακριά από “Κλ. Βικελίδης” καρδιακά επεισόδια με διπλή κορυφαία απόκρουση. Ο Γιάκομπ μπήκε αλλαγή στο επόμενο λεπτό και κατάφερε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα να πάρει κίτρινη κάρτα!!! Ο επιθετικός του Ηρακλή ανταπέδωσε όμως στο 87΄. Δέχθηκε πάσα από τον Ζερκά πέρασε και τον Σηφάκη και έγραψε το 0-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More