Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πως το Facebook μπορεί να χαλάσει τα γενέθλιά σου

Μια 16χρονη από την Αυστραλία, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της αποφάσισε να κάνει πάρτι στο σπίτι της. κάλεσε λοιπόν μέσω Facebook τους φίλους ειδοποιώντας ότι θα κάνει πάρτι.

Όμως δεν ρύθμισε σωστά την κοινοποίηση της και έτσι η πρόσκληση ήταν ανοιχτή, δηλαδή ο καθένας θα μπορούσε να πάει. Ένας 17χρονος που το είδε αυτό αναδημοσίευσε την πρόσκλησή και σίγα σίγα μαζεύτηκαν 200.000 προσκεκλημένοι που δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν στο πάρτι.

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και μάλιστα μια εταιρεία τύπωσε και μπλούζες με την φωτογραφία αι τα γενέθλια της 16χρονης πουλώντας την προς 15 δολάρια.

Βλέποντας αυτό η νεαρή ακύρωσε το πάρτι. Ο 17χρονός μαθητής εντοπίστηκε από τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και του αναγγέλθηκαν κατηγορίες για «παρενόχληση» και «προσβολή» μέσω του Διαδικτύου. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Ενώ την ημέρα που θα γινόταν το πάρτι η αστυνομία ανακοίνωσε ότι παρενέβη προκειμένου να εμποδίσει την έλευση «ανεπιθύμητων» επισκεπτών στο σπίτι του κοριτσιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More