Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Νόμιζε πως ήταν... ντοματιές!!!

Πολλά γέλια προκάλεσε σε δικαστήριο της Καλαμάτας η εκδίκαση μιας υπόθεσης για καλλιέργεια φυτείας ινδικής κάνναβης σε ένα εξοχικό στην περιοχής της Βέργας Μεσσηνίας. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν ανακαλύψει μια μικρή χασισοφυτεία με 13 δενδρύλλια.

Τα χασισόδεντρα είχαν φυτευτεί σε γλάστρες κι έτσι ο ιδιοκτήτης του εξοχικού δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν αυτοφυή και παραπέμφθηκε σε δίκη . Μαζί του, παραπέμφθηκε και η οικιακή βοηθός που και αυτή είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να περιποιείται τα χασισόδεντρα.

Στην απολογία της, όμως, προκάλεσε θυμηδία στο ακροατήριο, καθώς ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι ήταν δενδρύλλια ινδικής κάνναβης αλλά νόμιζε πως ήταν… ντοματιές, γι’ αυτό και τα φρόντιζε με ιδιαίτερη προσοχή, περιμένοντας να… βλαστήσουν!

Τελικά, το δικαστήριο την αθώωσε, ενώ ο ιδιοκτήτης της χασισοφυτείας που ισχυρίστηκε ότι καλλιεργούσε τα φυτά για δική του χρήση καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More