Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δολοφόνους του εργάτη στην Αργολίδα

Στα χέρια της Ασφάλειας Ναυπλίου βρίσκεται ένας από τους δύο αλλοδαπούς που είχαν σκοτώσει με πρωτοφανή μανία έναν 30χρονο Ρουμάνο εργάτη στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων της περιοχής στις 8 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για έναν 22χρονο από Αφγανιστάν ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στια αρμόδιες δικαστικές αρχές για να προφυλακιστεί. Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ακόμη αλλοδαπό Ασιατικής καταγωγής ο οποίος συμμετείχε στην δολοφονία του άτυχου Ρουμάνου που έμενε χρόνια στην Αγία Τριάδα και δεν είχε δώσει αφορμές για επεισόδια.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν μια διαφωνία που είχε με τους δράστες λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί. Οι δολοφόνοι περίμεναν κρυμμένοι το θύμα τους και, όταν ο Ρουμάνος πλησίασε στο σημείο που είχαν στήσει ενέδρα, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για την παρουσία κατοίκων της περιοχής που παρακολουθούσαν «παγωμένοι» το έγκλημα! Μέσα στον πανικό που επικράτησε, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More