Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κρήτη: Eξοντώνουν σκυλιά και γάτες

Περισσότερα από 60 σκύλοι και γάτες έχουν δηλητηριαστεί με φόλες από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα σε διάφορες περιοχές του δήμου Χανίων. Σμφωνα με καταγγελία του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων "Η προστασία των ζώων" τα μισά από τα περιστατικά έχουν συμβεί σε περιοχή του Γαλατά της Νέας Κυδωνίας.

Επίσης φόλες, με θύματα δεκάδες σκυλιά και γάτες, έχουν σκορπιστεί στον Μακρύ Τοίχο Νέας Κυδωνίας, τα Χωραφάκια Ακρωτηρίου και τα Μεγάλα Χωράφια Σούδας.

Ο σύλλογος καλεί τους πολίτες να κατακλύσουν με επιστολές διαμαρτυρίας τις αστυνομικές και δημοτικές αρχές.

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων( 110 σωματεία) και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ( 23 σωματεία και στην πλειοψηφία τους τα κρητικά ) και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων "Η προστασία των ζώων" σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν την έντονη αγανάκτησή και οργή τους για το συνεχιζόμενο έγκλημα δηλητηρίασης ζώων στα Χανιά και αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής :

- Περίπου 60 ζώα εκ των οποίων πάνω από 27 στην περιοχή Γαλατά και τα υπόλοιπα στις περιοχές, Χωραφάκια, Μεγάλα Χωράφια, Μακρύς Τοίχος, Καλαθάς, Πόλη των Χανίων βρήκαν επώδυνο θάνατο.

- Τα κρητικά σωματεία συγκεντρώνουν στοιχεία και βρίσκονται στα ίχνη των δραστών, ενώ έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

- Καλούν την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και τους Δήμους του νομού να πάρουν εδώ και τώρα μέτρα για να σταματήσουν επιτέλους οι δολοφονίες αδέσποτων ζώων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More