Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Γολγοθάς για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους του Δημοσίου

Γολγοθάς διαρκείας για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους του Δημοσίου που συνωστίζονται ακόμη σε ουρές για να προμηθευτούν τα φάρμακα τους. "Δώσαμε λύση" λέει το Υπουργείο. "Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ" λένε οι φαρμακοποιοί.

Ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου οι οποίοι για να προμηθευτούν τα φάρμακά τους περιμένουν στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΔ μετά την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων από τα φαρμακεία της Αττικής και του Πειραιά.

Αν και από το Υπουργείο Υγείας λένε πως έχει υπογραφεί η απόφαση για καταβολή των χρωστούμενων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου, οι φαρμακοποιοί απαντούν "δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ".

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου "αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ΟΠΑΔ χρωστάει στους φαρμακοποιούς χρήματα απο τον Ιούνιο του 2010. Συν οι δύο μήνες του 2011. Οι οφειλές παραμένουν και αυτό με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More