Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Είχαν κλέψει 2 τόνους καλώδιο από τον Προαστιακό

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου χθες το απόγευμα μετά από αξιοποίηση των πληροφοριών που είχαν πήγαν στον καταυλισμό των αθίγγανων στο Ζευγολατιό και συνέλαβαν τρεις αθίγγανους από 25 έως 40 ετών περίπου καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 2 τόνοι καλώδιο φωτισμού που χρησιμοποιείται στον προαστιακό σιδηρόδρομο!

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας αναφέρουν ότι δεν είχαν δει κάτι παρόμοιο κατά το παρελθόν! Οι αθίγγανοι είχαν κλέψει καλώδιο σχεδόν στην μισή διαδρομή του προαστιακού από το Κιάτο στην Κόρινθο.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και τα τρία άτομα αναμένεται σήμερα να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα! Κλείνοντας να αναφερθεί ότι οι αθίγγανοι κλέβουν τα καλώδια τα οποία και τα πουλούν για χαλκό! Έχουν γίνει και άλλες συλλήψεις κατά το παρελθόν ατόμων που προέβησαν σε τέτοιου είδους… δραστηριότητες αλλά δύο τόνους καλώδιο δεν έχει συμβεί ξανά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More