Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

"Δεν έχω καμία σχέση με τις κασέτες" δήλωσε ο Πατέρας - Βοργιάς: "Ο Πιλάβιος ακούγεται στην τρίτη κασέτα"

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατέθεσε στον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και εξερχόμενος επανέλαβε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση. Ο Κούγιας ζήτησε να κάνει συμπληρωματική κατάθεση.

Ο Νικόλας Πατέρας, ενεπλάκη στην υπόθεση με τις κασέτες μετά τις καταγγελίες του Αχιλλέα Μπέου που ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ο "υποκλόπέας".

Μετά το τέλος της κατάθεσης του, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Νικόλας Πατέρας τόνισε:

"Με κάλεσε ο κύριος εισαγγελέας για να με ρωτήσει αν γνωρίζω κάτι σχετικά με τις καταγγελίες. Αυτό που μπορώ να επαναλάβω είναι αυτό που έχω πει με τα δελτία Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, πως ουδεμία σχέση έχω με τις κασέτες και για τις υποκλοπές που με κατηγορεί ο κύριος Μπέος. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας να συζητώ με τον κύριο Μπέο για πράγματα που είναι κατά της ομάδας μου και να τα έχω δεχτεί. Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα λύσει αυτό το θέμα και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις. Αυτή η υπόθεση δεν βοηθά το προϊόν του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Κούγιας λέει αλήθεια. Έφερε στο γραφείο μου τις κασέτες και του είπα ότι επειδή εγώ δεν είμαι νομικός ή εισαγγελέας, θα πρέπει να ενεργήσει ο ίδιος. Μου έφερε τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που βγήκαν και στη δημοσιότητα."

Νωρίτερα είχε καταθέσει και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι η κατάθεση είναι μυστική.

Εν τω μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να ξαναδεί τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου γιατί θέλει να προσθέσει κι άλλα στοιχεία για τις υποθέσεις.

Βοργιάς: "Ο Πιλάβιος ακούγεται στην τρίτη κασέτα"
Ο Σωτήρης Βοργιάς προχώρησε και σε νέες καταγγελίες. Ο πρώην διαιτητής ισχυρίστηκε ότι στην τρίτη κασέτα ο ένας εκ των δύο συνομιλητών είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Καταθέτουν Πατέρας και Τεροβίτσας για τις κασέτες

Ο Σωτήρης Βοργιάς μίλησε στη "Δίκη" του Blue Sky και ισχυρίστηκε ότι στην τρίτη κασέτα την οποία έχει ακούσει, ακούγεται ο Σοφοκλής Πιλάβιος να συνομιλεί με παράγοντα και να ενημερώνεται για τα θέματα που έθιγαν οι δύο πρώτες κασέτες.

Συγκεκριμένα ο πρώην διαιτητής ανέφερε: "Περιγράφονται προς τον Πιλάβιο όλα αυτά που ακούγονται στις άλλες δύο κασέτες για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και το Άρης-Παναθηναϊκός. Καταλαβαίνω ότι είναι αυτός διότι αναγνωρίζω τη φωνή του, ενώ ο συνομιλητής του, τον λέει συνεχώς Σοφοκλή. Το Σοφοκλής δεν είναι και τόσο συνηθισμένο όνομα. Αυτός που του μιλάει, τον οποίο δεν μπορώ να αναγνωρίσω, του λέει: “Εσύ διοικείς την ΕΠΟ. Πρέπει να διαγράψεις τον Δαλούκα γιατί… αυτό και… αυτό και την έφαγα εγώ την π...”. Ο Πιλάβιος του απαντά, “μείνε ήσυχος”. Όλα αυτά που σας λέω, τα έχω πει και στον εισαγγελέα."

Στην ίδια εκπομπή έκανε παρέμβαση ο Αλέξης Κούγιας που ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο για το περιεχόμενο της κασέτας: "Τον ενημέρωσα ότι άκουσα κασέτα με δύο παράγοντες. Με ενημέρωσε ότι γνωρίζει και αυτός την κασέτα και υπήρχε ταύτιση απόψεων. Ήταν η πρώτη κασέτα που για εσάς είναι η τρίτη. Έγινε πριν τα Χριστούγεννα. Περίμενα ότι κάτι θα γίνει."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θωμαΐδης: Έδωσε cd και επιστολή στον εισαγγελέα! Video
Υπάρχουν και DVD της παράγκας;
Παρέδωσε τις κασέτες για τα στημένα ο Κούγιας - Ακούστε το ντοκουμέντο
Απάντηση Μπέου στις καταγγελίες Κούγια
Πατέρας: Εξαίρετος σεναριογράφος ο κ. Μπέος
Βοργιάς: “Ελπιζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More