Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στυγερή δολοφονία με μαχαίρι στην Δράμα

Στυγερή δολοφονία με δράστη έναν 30χρονο Γεωργιανό που σκότωσε τον φίλο του - Η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει. H σύλληψη του 30χρονου έγινε το απόγευμα της Κυριακής (20-03-2011), στο κέντρο της πόλης. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης άρχισε να τσακώνεται με το θύμα μέσα στο σπίτι του. Κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση ξέφυγε και οι δύο φίλοι ήρθαν στα χέρια.

Κάποια στιγμή ο δράστης έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε στο θώρακα του 24χρονου, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Ο δράστης στην προσπάθεια του να μεταφέρει το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας με το αυτοκίνητο της μητέρας του, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια ο 24χρονος με ασθενοφόρο όχημα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα προσαχθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημ/κων Δράμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More