Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

3.000 ευρώ η ταρίφα για τον κάθε λαθρομετανάστη

Ο ένας οδηγός μετέφερε τους μετανάστες και ο άλλος "επιτηρούσε" με το αυτοκίνητό του την διαδρομή. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν στο 30ο χλμ της νέας εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, συνέλαβαν τον πρώτο από τους συλληφθέντες να μεταφέρει με την νταλίκα του σαράντα ένα αλλοδαπούς, ενώ ο δεύτερος ακολουθούσε το κοντέινερ με το αυτοκίνητό του.

Από προανάκριση προέκυψε πως μετέφεραν στην Πάτρα τους λαθρομετανάστες, με τελικό προορισμό την Ιταλία, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ για κάθε μεταφερόμενο άτομο!

Πρόκειται για δώδεκα Παλαιστίνιους, δώδεκα Αλγερινούς, ένδεκα Αφγανούς, τέσσερις Τυνήσιους, έναν Ιρακινό και έναν Ιρανό. Συγκεκριμένα, οι επτά είναι γυναίκες, οι δέκα τέσσερις άνδρες και οι είκοσι ανήλικοι, στερούμενοι άπαντες ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι λαθροδιακινητές, πέντε κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατόν ενενήντα ευρώ καθώς και ένα βιβλιάριο καταθέσεων.

Οι συληφθέντες λαθροδιακινητές με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More