Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

"Xαμένη στην απογραφή" η κυβέρνηση

Σε ιδιώτες ετοιμάζεται να αναθέσει η κυβέρνηση την καταγραφή του παραγόμενου έργου, του κόστους λειτουργίας και του προσωπικού που διαθέτουν περίπου 23.000 φορείς του Δημοσίου, ενώ με νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών προχωρεί στην άμεση κατάργηση επτά και στη συγχώνευση έντεκα ακόμη φορέων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Νέων” (03/02), το γραφείο του κ. Πάγκαλου κατήρτισε µελέτη για την επιτάχυνση της διαδικασίας συγχωνεύσεων και καταργήσεων φορέων του Δηµοσίου, µε στόχο, όπως αναφέρεται, “τη µείωση των φορέων του Δηµοσίου, ώστε να περιοριστούν οι δαπάνες, να εξορθολογιστούν οι δράσεις και να παραχθεί καλύτερο αποτέλεσµα προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας”.

Το έργο που υπολογίζεται στα 30 εκατοµµύρια ευρώ θα χρηµατοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και θα περιλαµβάνει µια σειρά από δράσεις που κρίθηκαν από τις υπηρεσίες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ως απολύτως απαραίτητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More