Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Η αλλαγή σημαίας επιβάλλεται»

Επιμένει η εταιρεία κυπριακών συμφερόντων LOUIS HELLENIC CRUISES στην υποστολή της ελληνικής σημαίας από τα πλοία της και σε επίσημη ανακοίνωσή της τονίζει ότι «η αλλαγή σημαίας επιβάλλεται, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συνέχιση της παρουσίας μας στο χώρο της κρουαζιέρας στην Ελλάδα».

Η εταιρεία επιβεβαιώνει τη συνάντηση με τον υπουργό Θαλασσίων υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη τονίζοντας ότι ο υπουργός έδειξε πλήρη κατανόηση και ενδιαφέρον για το πρόβλημα της εταιρείας με το ΝΑΤ εδώ και έξι περίπου χρόνια.

Τονίζει μάλιστα ότι συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές το θέμα να παραπεμφθεί για γνωμοδότηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

«Η εταιρεία μας εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες των Ελλήνων ναυτικών και θα συνεχίσει να τους εμπιστεύεται κάτω από οποιαδήποτε σημαία, για αυτό και δεν αποκλείει την επανεξέταση του θέματος, μόλις υπάρξουν οι κατάλληλες θεσμικές προϋποθέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More