Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Βόλτα στην επαρχία

Σε Κρήτη, Καβάλα και Βόλο(εξαιρούνται οι «αιώνιοι») θα παιχτεί το δεύτερο μέρος της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον ανεβασμένο Πανιώνιο (15:00), η Καβάλα – που θέλει να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης - την Κέρκυρα (15:00), ενώ τέλος Ολυμπιακός Βόλου και Ατρόμητοςκάνουν μια πρώτη πρόβα πριν την μονομαχία τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ(17:15).

Εργοτέλης-Πανιώνιος (15:00)
Όνειρα για Ευρώπη ή μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού; Εσύ αποφασίζεις. Αν στο στρατόπεδο του Εργοτέλη επιθυμούν το πρώτο, τότε καλούνται να επικρατήσουν του Πανιώνιου και να πράξουν το ίδιο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Καβάλα. Από την άλλη η παρέα της Νέας Σμύρνης κατεβαίνει… αγριεμένη στην Κρήτη, μετά το «χαστούκι» που δέχτηκαν την περασμένη εβδομάδα από τους «Αργοναύτες».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

Καβάλα-Κέρκυρα (15:00)
Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε τώρα! Η καταπληκτική πορεία της Καβάλας αναγράφεται με τον καλύτερο τρόπο στον βαθμολογικό πίνακα, με τους «Αργοναύτες» να βρίσκονται σε τροχιά Ευρώπης. Ωστόσο, για να παραμείνουν εκεί θα πρέπει να επικρατήσουν της Κέρκυρας, η οποία ταξιδεύει στην μακεδονική πόλη με μοναδικό στόχο να τους… ξυπνήσει (με τον χειρότερο τρόπο) από το όνειρο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)
ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος (17:15)
Πρόβα Κυπέλλου! Ολυμπιακός Βόλου και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο Πανθεσσαλικό, με το μυαλό (όσο και να μην το παραδέχονται) στις αναμετρήσεις των ημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Εκεί, όπου στα προημιτελικά οι Βολιώτες πέρασαν γεμάτοι άγχος τους «Φαίακες», ενώ από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες δεν θα λέγαμε πως δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στον –φιλότιμο- Διαγόρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)
ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More