Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πιάστηκε σπείρα που λεηλάτησε 12 υποσταθμούς της ΔΕΗ

Έκαναν… υπερωρίες τα μέλη μιας συμμορίας από τις Σέρρες για να ρημάζουν επί δυόμισι μήνες τους υποσταθμούς και τα εργοτάξια της ΔΕΗ σε ολόκληρο τον νομό Δράμας, κλέβοντας καλώδια χαλκού και άλλα υλικά! Ως τώρα έχουν αποκαλυφθεί 12 κλοπές, οι οποίες απέφεραν στους τρεις δράστες υλικά συνολικής αξίας 96.700 ευρώ!

Μια οργανωμένη επιχείρηση ανδρών της Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας από την Δράμα στον οικισμό Αγίου Ραφαήλ Σερρών, έριξε στα χέρια τους τα τρία μέλη της σπείρας που είναι όλοι Έλληνες 49, 27 και 26 χρόνων.

Στην κατοχή βρέθηκε μεγάλη ποσότητα από υλικά γείωσης και καλώδια χαλκού και έτσι προσήχθησαν αρχικά ως ύποπτοι για σωρεία κλοπών που είχαν γίνει σε βάρος της ΔΕΗ.

Κατά την προανάκριση, οι δράστες ομολόγησαν 12 διαρρήξεις τις οποίες είχαν κάνει σε υποσταθμούς, αντλιοστάσια και εργοτάξια, από τις 15 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, είχαν «χτυπήσει» στην Αλιστράτη Σερρών και στην Δράμα στις περιοχές των Κυργίων Δοξάτου, της Χαριτωμένης και της Μικρόπολης Προσοτσάνης, του Γρανίτη Κάτω Νευροκοπίου, του Νικοτσάρα δήμου Δράμας, του Καλαμπακίου και της Αγίας Παρασκευής του δημοτικού διαμερίσματος Καλαμπακίου, του Φωτολίβου Σιταγρών, Αδριανής και του Νικηφόρου του ομώνυμου διαμερίσματος.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More