Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη

Να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και να επιστρέψει στις νίκες, καλείται ο Ολυμπιακός απέναντι στην Skoda Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ που σήμανε ταυτόχρονα τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανήκει στο παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους», που στρέφουν το βλέμμα τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, χαρακτήρισε ως «τελικούς» τα υπόλοιπα παιχνίδια των Πειραιωτών έως το τέλος της φετινής χρονιάς, ζητώντας τους να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα.

Η νίκη επί των «Ακριτών» θεωρείται επιβεβλημένη καθώς σε περίπτωση που γκέλας του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, τότε η διαφορά θα αυξηθεί στους 9 ή ακόμα και 10 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως το πρωτάθλημα οδεύει όλο και πιο κοντά στο Λιμάνι.

Όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας αν και ο Βαλβέρδε δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Ιμπαγάσα – Μοντέστο. Από κει και πέρα, αν οι Ριέρα – Ζαϊρί δεν νοιώσουν ενοχλήσεις, τότε θα αγωνιστούν στο αριστερό και δεξί άκρο της επίθεσης αντίστοιχα, με τον Φουστέρ στον άξονα και τον Πάντελιτς μοναδικό προωθημένο.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου θα εμφανιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους «Ακρίτες», καθώς οκτώ ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους ο καθένας.

Συγκεκριμένα οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Νίκος Τσουμάνης, Μανώλης Μπέρτος, Μαρσελίνιο, Παύλος Καθάριος, Λέιτε, Μιχάλης Ζαρόπουλος, Μουγκουρέλ Μπούγκα και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι δεν θα αγωνιστούν απέναντι στον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τον Σπύρο Βάλλα που βρίσκεται στην αποστολή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More