Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σάλος από τη σέξι φωτογράφηση της κυρίας προέδρου

Με φόντο το βρετανικό Κοινοβούλιο, το Big Ben, και τυλιγμένη μ’ ένα λευκό σεντόνι φωτογραφήθηκε, για τις ανάγκες βρετανικού περιοδικού ενόψει Αγίου Βαλεντίνου, η Σάλι Μπέρκοου - σύζυγος του προέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων.

Όπως ήταν φυσικό, ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις. ∆εν ήταν όµως µόνο η επίµαχη φωτογράφηση που προκάλεσε όλη αυτήν την πολιτική κατακραυγή, αλλά και το περιεχόµενο της συνέντευξης, την οποία η κ. Μπέρκοου παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό «London Evening Standard’s ES».

Μεταξύ άλλων, η 47χρονη σύζυγος του προέδρου αναφέρθηκε στη σεξουαλική τους ζωή. «Οι πολιτικοί δεν είναι ιδιαιτέρως σέξι. Ωστόσο, πιστεύω πως η πολιτική µπορεί να είναι σέξι, επειδή η εξουσία λειτουργεί ως αφροδισιακό», υποστήριξε.

Τελικά, μετά το ντόρο, ξανασκέφτηκε όσα είπε και εµφανίστηκε μεταμελημένη δηλώνοντας ότι ήταν µάλλον αφελές να δώσει τη συνέντευξη και να φωτογραφηθεί µε το σεντόνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More