Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

H δεύτερη... ήταν μοιραία

Με σκάγια για… αγριογούρουνο «γάζωσε» ο δολοφόνος από κοντινή απόσταση τον 59χρονο επιχειρηματία Άγγελο Αγγελόπουλο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Και τα εννέα σκάγια που περιείχε το φυσίγγιο χτύπησαν το θύμα στον θώρακα, απ’ όπου τα έβγαλε ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή.

Κι αυτό δείχνει ότι ο πυροβολισμός ρίχτηκε σχεδόν εξ επαφής, πράγμα που εμπόδισε τα σκάγια να κάνουν διασπορά.

Ήταν η δεύτερη –και μοιραία- απόπειρα κατά της ζωής του 59χρονου άλλοτε καθηγητή μαθηματικών, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου και βασικού μετόχου της εταιρείας «Σύνθεσις ΑΕ», η οποία είχε κηρύξει πτώχευση πριν από καιρό αφήνοντας σωρό ακάλυπτων επιταγών, με αποτέλεσμα να χάσουν τα χρήματά τους δεκάδες πελάτες της.

Πριν από λίγους μήνες, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα η οποία δεν εξερράγη στον προφυλακτήρα ενός BMW που ανήκε στην κόρη του αλλά οδηγούσε ο ίδιος.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη στο χώρο όσων διεκδικούσαν χρήματα από τον επιχειρηματία, που είχε οικονομικές δοσοληψίες σε όλη την Ελλάδα και θεωρείται πιθανό κάποιοι να ήθελαν να εκδικηθούν το οικονομικό «ναυάγιο» που τους προκάλεσε.

Σύμφωνα με την γυναίκα που συνόδευε ο 59χρονος, η οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, ο δράστης ήταν ένας μεγαλόσωμος άνδρας που φορούσε κουκούλα και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του στον χώρο στάθμευσης του σπιτιού του, πυροβολώντας τον από πολύ κοντά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More