Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ελπίδα ότι τώρα θα τελειώσουν τα έργα στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων

Φως στην άκρη του «τούνελ», στο οποίο εδώ και καιρό έχουν μπει τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου Ιωαννίνων φαίνεται να δίνει η επερχόμενη ιδιωτικοποίησή του! Τα άδεια κρατικά ταμεία καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της χρηματοδότησής του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, γεννούν ελπίδες, όμως, για συνέχιση των έργων από την εταιρία που θα αναλάβει τη διαχείριση και την εν γένει λειτουργία του μοναδικού Ηπειρωτικού αεροδρομίου!

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, προωθείται η ιδιωτικοποίηση 40 αερολιμένων σε όλη τη χώρα, με τους ιδιώτες να αναλαμβάνουν τη διοίκηση, τη λειτουργία, τη διαχείριση, την ανάπτυξη και την επέκταση τους!

Αυτά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Νομοσχέδιο για τις υπηρεσίες της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικός σύμβουλος της Κυβέρνησης θα αποφασίσει, ποια αεροδρόμια θα υπαχθούν στο πρόγραμμα ανάπτυξης.

«Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα έργα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Η πορεία των εργασιών τώρα θυμίζει «γεφύρι της Άρτας», που πρέπει όμως κάποτε να τελειώσει, αφού τα οφέλη από ένα διεθνές και σύγχρονο αεροδρόμιο, θα είναι πολλά για όλη την τοπική κοινωνία» λένε Γιαννιώτες.

Άλλοι, σημειώνουν, ότι από τη στιγμή που το κράτος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ένα έργο, που θα του απέφερε οφέλη, τότε η λύση του ιδιώτη φαντάζει «λυτρωτική»! «Έχει πια κουράσει η συζήτηση για τα έργα. Πρέπει επιτέλους, να βρεθεί τρόπος να συνεχιστούν. Είναι ζήτημα εθνικής σημασίας»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More