Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δεν θα δίνουν ενημερότητα σε όσους "δεν πληρώνουν" διόδια!!!

Σε δημόσιο έσοδο που εφόσον δεν εισπράττεται θα δημιουργεί προβλήματα με τις εφορείες, σχεδιάζει να μετατρέψει το υπουργείο Υποδομών τα χρήματα που «ρουφάει» το κίνημα κατά των διοδίων.

Θέλοντας να αντιμετωπίσει τη χασούρα ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ από το ισχυρό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί κατά των αυτοκινητοδρόμων σε όλη την χώρα, εξετάζεται να υπάρξει ειδική ρύθμιση στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ώστε για τα διόδια που δεν εισπράττονται να υπάρξουν πρόστιμα που θα καταβάλλονται στον οικείο δήμο.
<--more-->
Η κυβέρνηση πηγαίνει άρον –άρον σε ρύθμιση υπό το βάρος των ισχυρών πιέσεων αλλά και διεκδικήσεων των εργολάβων για τα μπλοκαρισμένα σε όλη την επικράτεια, έργα.

Σε περίπτωση που το πρόστιμο δεν πληρωθεί τότε, ο πολίτης θα έχει κυρώσεις και προβλήματα στις συναλλαγές του καθώς δεν θα μπορεί να λάβει ούτε φορολογική ενημερότητα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υποδομών η ρύθμιση αυτή πλήττει όλους τους χρήστες και κυρίως τις εταιρείες Μεταφορών που προκαλούν την μεγαλύτερη αιμορραγία εσόδων από τα διόδια, λόγω της τακτικής του τσάμπα.

Αντίστοιχα προβλήματα συναντά η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η οποία κατασκευάζει το Μαλιακός –Κλειδί, όπου οι απώλειες από τους φορτηγατζήδες ξεπερνούν το 30%. Η εφαρμογή του μέτρου θεωρείται ότι μπορεί να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 1 έως 2 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ρύθμιση αναμένεται να περάσει με τροπολογία στο νομοσχέδιο για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών και έρχεται να προστεθεί σε εκείνη για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More