Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κιτρολέμονα για Γκίνες!!!

Κιτρολέμονα που θα διεκδικούσαν άνετα μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες -λόγω «υπερφυσικού» μεγέθους και βάρους- καρποφόρησαν τα δέντρα του Μύρωνα Τσαγκαράκη από τα Καπαριανά Δήμου Μοιρών.

Ο ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του, βλέποντας τους φετινούς τεράστιους καρπούς πάνω στις κιτρολεμονιές στο περιβόλι που έχει σε αγροτική περιοχή στο Πέρι. Τα φορτωμένα δέντρα καρποφόρησαν για πρώτη φορά μόλις πέρυσι και το δεύτερο κι όλας χρόνο τους παρουσίασαν αυτή την εντυπωσιακή καρποφορία.

Εντυπωσιακή από κάθε άποψη, καθώς όχι μόνο τα δέντρα είναι υπερ-φορτωμένα από καρπούς αλλά έκαστος εξ αυτών των καρπών, αρκεί για μια ολόκληρη παρέα!

Τα κιτρολέμονα-«γίγας» φτάνουν το καθένα τα 2 κιλά, έχουν εξαιρετική γεύση και άρωμα- αναμφίβολα δηλαδή, η ποσότητα δεν είναι σε βάρος της ποιότητας. Κι όλα αυτά, χωρίς ο ιδιοκτήτης τους να χρησιμοποιεί κοπριά ή λιπάσματα, παρά μόνον το «σκέτο» νεράκι του ποτίσματος του περιβολιού.

Παρά το γεγονός δε, ότι οι ξεχωριστοί καρποί από τις κιτρολεμονιές του έχουν μεγάλη ζήτηση, αφού έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες, ο ίδιος δεν τους πουλάει, αλλά τους έχει για μια ρακή με την παρέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More