Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ανοίγει τις πύλες της η 3η Κηποτέχνικα την Παρασκευή

Μια έκθεση που έχει γίνει θεσμός στο χώρο του πράσινου και της κηποτεχνίας, η Κηποτέχνικα 2011, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, για τέσσερις ολόκληρες ημέρες, στο χώρο της EXPO ATHENS στην Ανθούσα.

Στα πλαίσια της σφαιρικής ενημέρωσης επάνω στις σύγχρονες τεχνολογίες Πρασίνου αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη δύσκολη περίοδο, η EXPOCOM, εκτός από τις εταιρικές παρουσιάσεις αλλά και τις δράσεις για το κοινό (επίδειξη λιμνούλας, ανθοδετική κλπ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η κρίση στο χώρο της κηποτεχνίας και του πρασίνου- Η επόμενη μέρα» την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 από τις 12 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα.

Τα εγκαίνια της 3ης Κηποτέχνικα θα γίνουν στην είσοδο του EXPOATHENS στην Ανθούσα, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 18:00, από τον υπουργό Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριο Κώστα Σκανδαλίδη και το Δήμαρχο Αθηναίων κύριο Γιώργο Καμίνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More