Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοκτόνησε απελπισμένος 37χρονος

Ένας, ακόμη, νέος άνθρωπος και οικογενειάρχης δεν άντεξε τις βαριές συνέπειες της οικονομικής κρίσης και έβαλε τέλος στην ζωή του γι να γλιτώσει από τα χρέη! Η νέα αυτοκτονία έγινε στην Σύρο με αυτόχειρα έναν 37χρονο άνδρα, που άφησε πίσω του ορφανά δύο μικρά παιδιά!

Ο άτυχος 37χρονος, που εργαζόταν ως εργάτης στα Ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου, είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και οι συνεργάτες του τον αναζητούσαν.

Ωστόσο, είχε ήδη βάλει τέλος στην ζωή του στήνοντας μια αυτοσχέδια αγχόνη μέσα στο σπίτι του… Εκεί τον βρήκε νεκρό ένας φίλος του που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πριν βάλει τέλος στην ζωή του ο 37χρονος είχε αφήσει ένα γράμμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα, έγραφε ότι είχε εγκλωβιστεί σε δυσβάστακτα χρέη προς τις τράπεζες, δεν μπορούσε να εξοφλήσει τα πολλά χρήματα που όφειλε και δεν έβρισκε άλλη λύση από αυτήν της αυτοκτονίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More