Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη Δραμινός με όπλα και Αρχαία

Δεκάδες νομίσματα των ελληνιστικών και βυζαντινών χρόνων, αλλά και αρχαία αντικείμενα άγνωστης προέλευσης και χρονολόγησης, είχε στην κατοχή του ένας αρχαιοκάπηλος που συνελήφθη στην Δράμα. Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του, βρήκαν και ένα μικρό οπλοστάσιο!

Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν για αρχαιοκαπηλική δραστηριότητα, οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταπολέμησης Εγκλήματος Δράμας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 56χρονου στην περιοχή Δασωτό του δήμου Κάτω Νευροκοπίου.

Εκεί βρήκαν μια σημαντική συλλογή νομισμάτων και τα αρχαία τα οποία κατέσχεσαν και παρέδωσαν στους υπεύθυνους της ΙΗ΄ Εφορίας Αρχαιοτήτων για να τα εκτιμήσουν και να εξακριβώσουν από ποια περίοδο και περιοχή προέρχονται.

Στο σπίτι, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ακόμη κρυμμένα ένα πολεμικό τουφέκι «Καλάσνικοφ» κινεζικής προέλευσης με δύο γεμιστήρες και αρκετές σφαίρες, αλλά και έναν ανιχνευτή μετάλλων και διάφορους χάρτες που δείχνουν ότι ο 56χρονος έκανε λαθρανασκαφές.

Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More