Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση με καθυστέρηση από την Κυβέρνηση για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Μείζον πολιτικό ζήτημα δημιούργησε η απόφαση των επικεφαλής της τρόικας κκ. Σερβάας Ντερούζ (ΕΕ), Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) να ανακοινώσουν στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο ότι η Ελλάδα συμφώνησε να υλοποιήσει έως το 2015 σχέδιο ιδιωτικοποιήσεως κρατικής περιουσίας ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στην ανακοίνωση η κυβέρνηση παραδέχεται ότι υπάρχει σχέδιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, αλλά υπογραμμίζει με έμφαση ότι αυτό δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με "εκποίηση κρατικής γης".

"Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.

Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ’ αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση".

tatsimbouria: ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΜΩΣ... ΑΠΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΑΝ!!!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ' ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;; ΕΕΕΕ;;; ΠΟΙΟΣ;;;; Ε ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More