Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Βουλγαρία: Μέσος μισθός 335 €. Εκεί θέλουν να φτάσουν κι εμάς;;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βουλγαρίας, στο ποσό των 335 ευρώ, διαμορφώθηκε, το τέταρτο τρίμηνο του 2010, ο μέσος (μηνιαίος) μισθός της χώρας.

Παράλληλα, την ίδια περίοδο (το δ’ τρίμηνο του 2010), διακόπηκαν οι συμβάσεις εργασίας πενήντα χιλιάδες ατόμων, που είτε έμειναν άνεργοι, είτε πέρασαν στην «παραοικονομία». Οι κλάδοι στους οποίους σημειώθηκαν οι περισσότερες απολύσεις, είναι αυτοί της γεωργίας, του τουρισμού και των κατασκευών (οικοδομές).

Ο υπουργός Εργασίας της Βουλγαρίας, Τότιου Μλαντένοφ, τόνισε -σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση ΒΝΤ- ότι «φέτος θα είναι πιο εύκολο να βρει κάποιος δουλειά, ενώ του χρόνου τα πραγματικά εισοδήματα των Βούλγαρων θα αυξηθούν».

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι τιμές των βασικών τροφίμων αυξήθηκαν από 20% μέχρι και 50% «για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους» και κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την προστασία των κοινωνικά αδύναμων ομάδων και για τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου στη χώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More