Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Εργοτέλης - Καβάλα 2-1

Ο Εργοτέλης κέρδισε την Καβάλα με 2-1 στο Παγκρήτιο και πλέον μπορεί να λέει μαντινάδες πλέι οφ. Οι Κρητικοί με τον Λεάλ να κάνει την διαφορά έπιασαν τους Αργοναύτες στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αποβλήθηκε στο 89΄ ο Τόμασιτς, προηγήθηκαν οι Μακεδόνες, αλλά έφυγαν από το νησί με άδεια χέρια.

Οι Κρητικοί ήταν καταιγιστικοί στην εκκίνηση, αλλά δεν κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Γκαλίνοβιτς σταμάτησε το σουτ του Βερπακόφσκις στο 10΄ που πήρε περίεργη τροχιά. Αυτή ήταν και η πρώτη απόπειρα. Ακολούθησε κι άλλη ευκαιρία με τον Λετονό φορ πέντε λεπτά αργότερα, που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.

Στην δεύτερη φάση όμως μέσα στα καρέ του Εργοτέλη, οι Μακεδόνες βρήκαν δίχτυα με πλασέ του Ονουάτσι (από ελεγχόμενη φάση οφ σάιντ). Οι Κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν πριν το τέλος του ημίχρονου με τον Μπέτο σε ένα άκρως χορταστικό 45λεπτο.

Ο Εργοτέλης στην επανάληψη στηρίχθηκε αυτή την φορά στην ταχύτητα του Λεάλ που λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σιόντη. Ο Ουρουγουνός επιθετικός ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 72΄το οποίο παράμεινε μέχρι το τέλος.

Θα μπορούσε να αυξηθεί πάντως καθώς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, ενώ στο 89΄ αποβλήθηκε ο Τόμασιτς για μαρκάρισμα στον Λεάλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More