Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0

Σπουδαίο τρίποντο για τον Πανιώνιο, ο οποίος πέρασε και πάλι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Οι Νεοσμυρνιώτες κέρδισαν με 1-0 τον ΠΑΟΚ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόσκο Μπάλαμπαν. Φωνάζουν οι Θεσσαλονικείς για πέναλτι του Τσότσαλιτς στον Αθανασιάδη στο 32ο λεπτό, όπου ο διαιτητής Σταθόπουλος έδωσε φάουλ εκτός περιοχής.

Πολύ καλό στήσιμο της ομάδας του Πανιωνίου από τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος είχε δώσει εντολή στους τρεις επιθετικούς του να αλλάζουν συνέχεια θέσεις, μπερδεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, η απόφαση του Χάβου να αφήσει στον πάγκο τον Σαλπιγγίδη έκανε τον «δικέφαλο» ακίνδυνο για μια ώρα αγώνα!

Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου, για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό και με τον Γκαλίτσιο στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε το ματς ο Πανιώνιος.

Από την άλλη ο Μάκης Χάβος όπως αναμενόταν παρέταξε τον ΠΑΟΚ με τον Λίνο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Ετό στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά όχι με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κορυφή, αλλά τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Αθανασιάδη μόλις στο 4ο λεπτό. Ο ταλαντούχος φορ του ΠΑΟΚ βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάχο, μετά από μπαλιά του Λίνο, αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.

Μετά το πρώτο μούδιασμα, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και μετά το 10ο λεπτό είχαν μια ελαφριά υπεροχή και 1-2 καλές στιγμές, χωρίς όμως να ανησυχήσουν πολύ τον Κώστα Χαλκιά.

Τα αίματα άναψαν στο 32΄ όταν ο Τσότσαλιτς ανέτρεψε τον Αθανασιάδη εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Σταθόπουλος υπέδειξε φάουλ λανθασμένα. Το φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού ο Βιεϊρίνια σούταρε ψηλά άουτ. Από εκεί και πέρα, οι δυο ομάδες έγιναν αρκετά σκληρές και δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στις δυο εστίες ως το ημίχρονο.

Ο Λεμονής με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξε και πάλι τους τρεις παίκτες της επίθεσης του, περνώντας τον Ριέρα στο κέντρο τον Μπάλαμπαν από τα αριστερά και τον Σβέρκος δεξιά.

Ο Πανιώνιος έγινε πιο κινητικός και η καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε παραλίγο να αποδώσει καρπούς στο 54’, όταν ο Μπάλαμπαν ξεμαρκαρίστηκε έξω από την περιοχή, αλλά το φαλτσαριστό σουτ του έφυγε λίγο άουτ.

Από την άλλη, ο Μάκης Χάβος είδε ότι η ομάδα του δεν είχε καλή ανάπτυξη και προσπάθησε με την είσοδο του Ελ Ζαρ και του Σαλπιγγίδη στις θέσεις των Λίνο και Ίβιτς να της δώσει περισσότερη κίνηση και επιθετικότητα. Αυτή η σκέψη του Έλληνα τεχνικού παραλίγο να του βγει ένα λεπτό μετά την είσοδο του Σαλπιγγίδη, αλλά το σουτ του Ελ Ζαρ έφυγε λίγο άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Σιόβα, αφού το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε το πάνω χέρι στο ματς, αλλά αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί ήταν ο Πανιώνιος, όταν ο Ριέρα κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι από τον Μαλεζά στο 72’. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπάλαμπαν που δεν έστειλε την μπάλα στα αριστερά και τον Κρέσιτς στα δεξιά γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν μετά το γκολ του Πανιωνίου και έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 86’, όταν ο Τσότσαλιτς πρόλαβε τον Αθανασιάδη στη μικρή περιοχή και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερο ο Τσιρίλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γουνδουλάκη. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More