Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σπείρα Βουλγάρων οι κλέφτες του Μοναστηριού στις Σέρρες

Σε σπείρα Βουλγάρων κακοποιών που έχει χτυπήσει επανειλημμένα και τα νεκροταφεία του νομού Σερρών, αποδίδει η Αστυνομία την εισβολή στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στην περιοχή Άγιο Πνεύμα και την αρπαγή αφιερωμάτων συνολικής αξίας 60.000 ευρώ!

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ενημερώσει τις βουλγαρικές αρχές ζητώντας να γίνουν παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και έχει στείλει μέσω της Europol τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρήκε στις 9 Ιανουαρίου, μετά την εισβολή στο κοιμητήριο του Καλοκάστρου του δήμου Ηράκλειας, αλλά και στις 7 Νοεμβρίου 2010 μετά την καταστροφή μνημάτων στο νεκροταφείο του Βαλτερού.

Και στις δυο περιπτώσεις κλάπηκαν καντήλια και μεταλλικοί σταυροί από τα μνήματα, στα οποία προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές.

Φαίνεται ότι κάποια από τα αποτυπώματα αυτά ταίριαζαν με αυτά που άφησαν οι ιερόσυλοι οι οποίοι παραβίασαν την πόρτα στο παρεκκλήσι της μονής και έκλεψαν από την εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας τρία χρυσά δεσποτικά εγκόλπια που απεικονίζουν την Παναγία, ένα χρυσό σταυρό, ένα πεντόλιρο, τέσσερις χρυσές λίρες, ένα χρυσό ρολόι λαιμού, ένα περιδέραιο με ανάγλυφες παραστάσεις, καθώς επίσης και αρκετά χρυσά δακτυλίδια, βέρες, βραχιόλια, και διάφορα άλλα χρυσαφικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More