Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη 50χρονος που εξωθούσε στην πορνεία δύο ανήλικα κορίτσια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 50χρονος μαστροπός και διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στην Καλλιθέα επί της οδού Ανδρομάχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς εξωθούσε στην πορνεία δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 και 15 ετών, τα οποία είχαν φύγει από τα σπίτια τους πριν από πέντε ημέρες.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν χάρη στις καταγγελίες των γονιών τους, που έσπευσαν να δηλώσουν την εξαφάνισή τους

Οι ανήλικες είναι Ελληνίδες και, όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος τους έδινε ναρκωτικά, προκειμένου να μειώσει τις αντιστάσεις τους.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κιλό ηρωίνης, ένα κιλό κοκαΐνης καθώς και αντίστοιχη ποσότητα ινδικής κάνναβης. Επίσης, ύστερα από έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κάποιες κλεμμένες ηλεκτρικές συσκευές, τις οποίες εικάζεται ότι του έδιναν χρήστες ναρκωτικών σε αντάλλαγμα με τη δόση τους.

Μαζί με τον 50χρονο συνελήφθη και ένας 55χρονος, οποίος φέρεται ότι ήταν ένας από τους πελάτες των κοριτσιών, τα οποία προμήθευε με κοκαΐνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More