Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ναύπλιο: Super Market με όπλα και ναρκωτικά!!!

Σε σούπερ μάρκετ εκρηκτικών και πυρομαχικών είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Ναύπλιο ένας άνδρας που συνελήφθη μετά από έρευνες της Αστυνομίας. Όμως, εκτός από όπλα και σφαίρες, είχε στην κατοχή του και ναργιλέδες τους οποίους θα χρησιμοποιούσε για να καπνίζει χασίς.

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων και άλλες δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες με τέσσερα γραμμάρια ναρκωτικού. Όμως, οι δυο συσκευασίες με τους ναργιλέδες και το έμβλημα της κάνναβης, καθώς και ένα σετ με εργαλεία για την κοπή και την χρήση κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δείχνουν ότι ασχολούνταν σε επαγγελματικό επίπεδο με τα ναρκωτικά όλων των ειδών.

Ωστόσο, εκείνο που προβλημάτισε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ήταν το οπλοστάσιο που έκρυβε σε διάφορα σημεία του σπιτιού του. Αν και βρέθηκε μόνο ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, ο ύποπτος διέθετε σφαίρες για όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 318 σφαίρες των 9 χιλιοστών, 64 των 38 χιλιοστών, 15 των 45 χιλιοστών, τέσσερις σφαίρες των 22 χιλιοστών, τέσσερις των 7,65 και τρεις σφαίρες αγνώστου διαμετρήματος. Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη 150 γραμμάρια πυρίτιδας, δέκα μέτρα βραδύκαυστο και 20 εκατοστά ακαριαίο φυτίλι, καθώς και ένδεκα πυροκροτητές και ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More