Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ζητούν... εγγυήσεις για να γίνουν τα πλέι οφ!

Γραπτές εγγυήσεις από τις ομάδες, αλλά και την Αστυνομία, ότι δεν θα γίνει το παραμικρό στα πλέι οφ, ζητάει η Πολιτεία, προκειμένου να επιτρέψει τη διεξαγωγή τους!

«Οι αγώνες των πλέι οφ θα γίνουν, εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι εγγυηθούν για την ομαλή διεξαγωγή τους. Αν δεν το κάνουν, η Πολιτεία θα τους αναβάλει. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους ματαιώσουμε, αλλά ο πρωθυπουργός δεν αποκλείει τίποτα…», τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος!

«Τις εγγυήσεις θα τις κρίνει η Αστυνομία. Ας κάνουν τα ματς και κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που θέλουμε είναι, απόλυτη ευθυγράμμιση με τις ποινές της UEFA. Περιμένουμε τη Γ.Σ. της ΕΠΟ. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία! Αν δεν πάρουμε αυτά που θέλουμε, τέρμα το δημόσιο χρήμα και τα δημόσια γήπεδα για το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε!

Για να γίνουν, λοιπόν, τα ματς, θα πρέπει να εγγυηθούν για την ομαλή διεξαγωγή τους όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο φορείς.

Περίπτωση να μην εγγυηθούν οι ομάδες, δεν υπάρχει. Το θέμα, όμως, είναι να δώσουν εγγυήσεις οι αστυνομικές αρχές, που έχουν επιφυλάξεις για δύο ημερομηνίες.

Την 11η Μαϊου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και την 15η Μαϊου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, αποφασίστηκε να δοθεί περιθώριο-τελεσίγραφο στην ΕΠΟ και στη Σούπερ Λίγκα, για ν' αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι τα συγκεκριμένα βήματα για την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αν δεν ληφθούν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα κατά της διαφθοράς και της βίας, τότε η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κλείσει τη «στρόφιγγα» της χρηματοδότησης των ΠΑΕ.

Η σύσκεψη που έγινε στη Βουλή, υπό την παρουσία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ήταν ευρείας κλίμακας, καθώς συμμετείχαν και ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αλλά και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης.

Επίσης, παρόντες ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα την τηλεόραση, Τηλέμαχος Χυτήρης, ο υφυπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Κουσελάς και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More