Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

4ωρη στάση εργασίας ιατρών και νοσηλευτών αύριο

Γιατροί και νοσηλευτές των νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προγραμματιστεί αύριο από τις 11:00 έως τις 14:00, θα συγκεντρωθούν έξω από το Υπουργείο Υγείας, για να διαμαρτυρηθούν για τα συσσωρευμένα χρόνια προβλήματα που αφορούν στη δημόσια υγεία.

Παράλληλα, την Τετάρτη 11 Μαΐου οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία συμμετέχουν στην πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ.

Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κάνει λόγο για κατεδάφιση της δημόσιας υγείας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αναφέρει ότι τα προβλήματα στην Υγεία παραμένουν άλυτα και οξύνονται, ενώ προαναγγέλλει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Η ΟΕΝΓΕ με ανακοίνωσή της αναφέρεται στις «άδικες επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο ιατρικός κόσμος και ειδικότερα οι νοσοκομειακοί γιατροί» και εξαγγέλλει ότι από κοινού με ομοσπονδίες, σωματεία και συλλόγους πολιτών ορίζει την 1η Ιουνίου ως μέρα «Δωρεάν Πρόσβασης στις υπηρεσίες Υγείας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More