Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τους έπιασαν πριν πιάσουν την καλή!!!

Είχαν εφοδιαστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν το παραμυθένιο ταξίδι που θα τους έβγαζε για τα καλά από την οικονομική κρίση, οι τρεις επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς» που αναζητούσαν κρυμμένους θησαυρούς έξω από την Κομοτηνή. Όμως, δεν πρόλαβαν καλά καλά να ξεκινήσουν, όταν έκανε την εμφάνισή της η Αστυνομία.

Φαίνεται ότι οι τρεις χρυσοθήρες ηλικίας 66, 56 και 33 χρόνων είχαν μιλήσει περισσότερο από όσο χρειαζόταν για τα παράνομα σχέδιά τους, που δεν άργησαν να φτάσουν στα «αυτιά» της τοπικής Αστυνομίας. Έτσι, κλιμάκιο αστυνομικών του σταθμού Ιάσμου σε συνεργασία με άνδρες της Ασφαλείας Κομοτηνής έστησαν μπλόκο στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής, Πολυάνθου Ροδόπης όπου κινούνταν με το αυτοκίνητό τους και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο ανιχνευτές μετάλλων για τους οποίους οι δράστες δεν είχαν άδεια από την αρμόδια αρχή, αλλά σκόπευαν να τους χρησιμοποιήσουν για να εντοπίσουν τους κρυμμένους θησαυρούς που αναζητούσαν. Έτσι, προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More