Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Προανακριτική για τα υποβρύχια: Μέχρι την 6η Ιουνίου πρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες της

Υπογράφτηκε σήμερα από τον πρόεδρο της Βουλής η σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ευθυνών του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Η επιτροπή αναμένεται να ξεκινήσει το έργο της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πρέπει να κινηθεί σε χρόνους ρεκόρ, αφού η προθεσμία που έχει οριστεί είναι η 6η Ιουνίου. Τα 12 μέλη που έχουν ορίσει τα κόμματα αναμένεται να καταρτίσουν στις πρώτες συνεδριάσεις της επιτροπής τη λίστα μαρτύρων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Παράλληλα οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ. κ. Αθανάσιος Πλεύρης και Κώστας Αϊβαλιώτης κατέθεσαν αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Άμυνας με την οποία ζητούν να τους κατατεθούν τα έγγραφα εκείνα που να εξηγούν γιατί τον Ιούλιο του 2009 πληρώθηκε το ποσό των 105.000.000 ευρώ προς τη γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία Ferostaal, ενώ υπήρχε αντίθετη γνωμοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε ο πρώην διευθυντής της ΓΔΑΕΕ στην Δικαιοσύνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More