Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Νέα πρόταση από το δήμο για τα σφαγεία Χανίων

Το «πράσινο φως» από τους κτηνοτρόφους περιμένει η δημοτική αρχή των Χανίων για να προωθηθεί το θέμα της σύστασης της Ανώνυμης Εταιρείας η οποία θα προωθήσει τον εκσυγχρονισμό και την επαναλειτουργία των δημοτικών σφαγείων.

Προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προέκυψαν στην αρχική πρόταση του δήμου για σύσταση ΑΕ στην οποία θα συμμετείχαν η δημοτική επιχείρηση «Κύδων Δημοτική ΑΕ», οι κτηνοτρόφοι και οι κρεοπώλες, ο δήμος κατέθεσε νέα τροποποιημένη πρόταση.

Σύμφωνα με αυτήν, στην εταιρεία που θα αναλάβει τις διαδικασίες για εκσυγχρονισμό και επαναλειτουργία των σφαγείων θα συμμετέχουν μόνο ο υπο σύσταση κτηνοτροφικός συνεταιρισμός των Χανίων και η δημοτική επιχείρηση με τους κτηνοτρόφους να έχουν την πλειοψηφία των μετοχών.

Μάλιστα η νέα αυτή πρόταση του δήμου Χανίων, συζητήθηκε και στην διάρκεια συνάντησης που είχε το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο δήμαρχος Χανίων Μ.Σκουλάκης, με τον πρόεδρο του συλλόγου κρεοπωλών Γ.Τραχαλάκη.

Από πλευράς της δημοτικής αρχής, ο σχετικός φάκελος για την σύσταση της εταιρείας είναι απόλυτα έτοιμος, ακόμη και από νομικής πλευράς, ενώ έτοιμη είναι και η εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Λευτέρη Αμπαδιωτάκη προς το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, το οποίο θα κληθεί να εγκρίνει την συμφωνία στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του.

Έτσι εφόσον προχωρήσει ο σχεδιασμός, ο δήμος Χανίων θα παραχωρήσει στην «Κύδων Δημοτική ΑΕ» το ακίνητο των Δημοτικών Σφαγείων προκειμένου στην εταιρεία «Σφαγεία Χανίων ΑΕ» να συμμετέχουν η «Κύδων Δημοτική ΑΕ», και ο Αγροτικός – Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Χανίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More