Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μέτρα για την προστασία των ανηλίκων από το αλκοόλ

Τη σύσταση ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία ανηλίκων στην Κρήτη, ανακοίνωση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνας. Όπως δήλωσε ο κ. Όθωνας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, η ομάδα θα λειτουργήσει άμεσα μέσω συγκεκριμένου σχεδίου δράσης που θα περιλαμβάνει όλους του τομείς προστασίας των ανήλικων, ενώ παράλληλα έργο της θα είναι η πιστή εφαρμογή διατάξεων και νόμων που στόχο έχουν να προστατεύσουν τη ζωή και τις δραστηριότητες των νέων.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη απόφαση στάθηκε ο θάνατος της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από κατανάλωση αλκοόλ το Μεγάλο Σάββατο.

«Η προστασία των ανηλίκων και ο ρόλος της Πολιτείας και των αστυνομικών υπηρεσιών πρέπει να προσεγγίζει και να ακουμπά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παράνομη παιδική εργασία, με τη λεκτική και σωματική κακοποίηση ανηλίκων, όχι μόνο από τρίτους, αλλά και από το σχολικό περιβάλλον ή από την ίδια την οικογένεια», ανέφερε ο υφυπουργός.

Σήμερα, ο υφυπουργός θα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης, πρόταση ώστε άμεσα να συναντηθούν οι εισαγγελείς όλων των νομών της Κρήτης, οι Αστυνομικοί Διευθυντές αλλά και οι δήμαρχοι τουλάχιστον των πρωτευουσών των νομών και των τουριστικών περιοχών που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση τους θερινούς μήνες, ώστε, «να συμφωνηθεί ένα μοντέλο συνεργασίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More