Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Δολιοφθορές και κλοπές σε σχολικά κτίρια κατά τη διάρκεια των διακοπών

Οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία μετά τις Πασχαλινές διακοπές, αλλά δεν θα βρουν όλοι τα σχολεία τους στην κατάσταση που τα είχαν αφήσει. Στις δύο εβδομάδες που ήταν κλειστά, πολλά σχολικά κτίρια δέχθηκαν «επισκέψεις» από βανδάλους ή κοινούς κλέφτες.

Ήδη, οι καθαρίστριες που πήγαν τις τελευταίες ημέρες στα σχολεία για να τα έχουν έτοιμα όταν θα έρχονταν τα παιδιά, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις εικόνες που άφησαν πίσω τους οι απρόσκλητοι επισκέπτες. Στο συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Τιθορέας, οι κλειδαριές βρέθηκαν παραβιασμένες, τα τζάμια στα παράθυρα σπασμένα και οι εισβολείς είχαν σκορπίσει θειάφι στους διαδρόμους. Σαν να μην έφτανε αυτό, είχαν ρίξει πίσσα μέσα στις λεκάνες της τουαλέτας, προκαλώντας έτσι ζημιές που θα χρειαστεί χρόνος και χρήμα για να αποκατασταθούν.

Ίχνη εισβολέων βρήκαν μπροστά τους και οι καθαρίστριες που πήγαν να προετοιμάσουν το κτίριο του Γυμνασίου στην Λάμψακο, του δήμου Ληλαντίων στην κεντρική Εύβοια. Εδώ όμως επρόκειτο για κοινούς κλέφτες, που διέρρηξαν τις αίθουσες κατά τη διάρκεια των διακοπών και έναν φορητό υπολογιστή, δύο σταθερούς και έναν προβολέα video.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More