Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τον εκβίαζε για να του επιστρέψει αυτά που του είχε κλέψει!!!

Μπόλικο θράσος διέθετε ένας νεαρός διαρρήκτης αυτοκινήτων από τα Χανιά που εκβίασε έναν επιχειρηματία, ζητώντας χρήματα για να του επιστρέψει όσα είχε κλέψει μέσα από το ΙΧ του! Όμως, αντί να γίνει… πλούσιος, βρέθηκε με τις χειροπέδες στα χέρια.

Ο δράστης είχε παραβιάσει το αυτοκίνητο του επιχειρηματία αναζητώντας χρήματα ή κάτι πολύτιμο για να κλέψει. Το μόνο που βρήκε, όμως, ήταν ένα μπλοκ με τιμολόγια που ήταν πολύτιμα για τον ιδιοκτήτη του οχήματος και σκέφτηκε να… ρεφάρει εκβιάζοντάς τον για να τα του επιστρέψει! Του τηλεφώνησε, λοιπόν, και του ζήτησε 1.800 ευρώ για να του δώσει πίσω τα τιμολόγια.

Ο επιχειρηματίας έκανε ότι συμφώνησε και ζήτησε περιθώριο ώστε να βρει τα χρήματα. Μετά από παζάρια κατέληξαν σε περίπου 1.100 ευρώ, αλλά το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία που προσημείωσε τα χαρτονομίσματα. Μόλις κλείστηκε το ραντεβού και ο εκβιαστής πήρε τα χρήματα στα χέρια του, επενέβησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Χανίων και τον συνέλαβαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More