Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο "πόλεμος" της Κερατέας, μεταφέρθηκε... στο Υπουργικό Συμβούλιο!!!

Τα μπλόκα από την Κερατέα έφυγαν αλλά οι εντάσεις μένουν. Μόνο που έφυγαν από τη λεωφόρο Λαυρίου και «εγκαταστάθηκαν» στο υπουργικό συμβούλιο. Η πρωτοβουλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μεσόγαιας και Λαυρεωτικής και τον δήμαρχο της περιοχής και να κηρυχθεί... ανακωχή, φαίνεται πως ενόχλησε συγκεκριμένους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο.

Τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, που τάσσεται υπέρ της σκληρής γραμμής και της εφαρμογής του νόμου, και την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, που θεωρούν ότι ο κ. Παπουτσής μπήκε στα... χωράφια τους. Μόνο που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απολαμβάνει της πλήρους κάλυψης του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής «άδειασε» τους δυο υπουργούς που αντέδρασαν, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία Παπουτσή, ο οποίος έδρασε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή.

Και όταν ρωτήθηκε για την ενόχληση Ραγκούση-Μπιρμπίλη, η απάντησή του ήταν σχεδόν μονολεκτική: «η κυβέρνηση δρα συνολικά», είπε. Ξεκαθάρισε δε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αναβολή του έργου, απομένει μόνο να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για την υλοποίησή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More