Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

"Μια Μέρα για το Δέλτα"

Περίπου 200 κυβικά μέτρα σκουπιδιών συγκεντρώθηκαν στην εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα, σε συνεργασία με το δήμο Δέλτα.

Περισσότεροι από 1.000 εθελοντές, παιδιά και ενήλικες από τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια και τους τοπικούς οικισμούς, ρίχτηκαν στην "μάχη" για την καθαριότητα, εξαφανίζοντας τα σκουπίδια και το πλαστικό από τις πιο αντιπροσωπευτικές περιοχές του Εθνικού Πάρκου, το Περιβαλλοντικό Πάρκο Γαλλικού Ποταμού στο Καλοχώρι, τις εκβολές του Λουδία, το παραποτάμιο δάσος Ανατολικού και το παράκτιο τμήμα του Δέλτα Αξιού στη Χαλάστρα.

"Στόχος είναι οι εθελοντικές δράσεις να συνεχιστούν, ενώ παράλληλα ο Φορέας Διαχείρισης σχεδιάζει κοινό πρόγραμμα με το Δήμο Δέλτα για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων και μπαζών", δήλωσε ο πρόεδρος του Φορέα, καθηγητής Θεμιστοκλής Κουιμτζής. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Δέλτα, Νίκος Γιουτίκας, δεσμεύτηκε ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για τον καθαρισμό της περιοχής με την εντατικοποίηση της φύλαξης από τη δημοτική αστυνομία προκειμένου να παραμείνει καθαρή.

Παράλληλα, το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνση Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας οργάνωσε εθελοντικό καθαρισμό στις εκβολές του Λουδία, με την υποστήριξη του δήμου Αλεξάνδρειας, στην οποία συμμετείχαν εκατό παιδιά από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, το Δημοτικού Σχολείο Λουτρού και το Δημοτικό Σχολείο Κλειδίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More