Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τρία μεγάλα έργα με στόχο την ενίσχυση της κρουαζιέρας

Στην υλοποίηση τριών μεγάλων έργων που θα βοηθήσουν οικονομικά τον Πειραιά αλλά και τον τομέα της Κρουαζιέρας, προχωρά το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Πρόκειται για τη δημιουργία Εκθεσιακού Συνεδριακού Κέντρου στον ΟΛΠ, ξενοδοχείου 5 «αστέρων» μέσα στην λιμενική ζώνη του Πειραιά και επέκτασης της νότιας πλευράς του επιβατικού λιμανιού, ώστε να εξυπηρετεί νέες θέσεις για τα κρουαζιερόπλοια.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς πολλών εταιρειών για την κρουαζιέρα, ενώ για φέτος τόνισε ότι προβλέπονται περισσότερες από 20 % προσεγγίσεις σε όλους τους προορισμούς από τον Πειραιά και σε όλα τα νησιά.

«Αυτό που θέλω επίσης να σας τονίσω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για επενδύσεις των εταιρειών σε λιμενικές υποδομές, δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «από το 2012 θα υπάρξουν πάρα πολλές προσεγγίσεις. Κρουαζιεροπλοίων με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά». Τέλος ανέφερε ότι υπάρχουν εταιρείες που θα υπογράψουν τις συμβάσεις με το υπουργείο για να προχωρήσει η κρουαζιέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More