Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Από 900 εισιτήρια στον τελικό του μπάσκετ οι «αιώνιοι»

Στις 15 Μαΐου, στις 19:00, στο γήπεδο του Ελληνικού θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου του μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ για τα μέτρα ασφαλείας, οι δύο ομάδες θα πάρουν από 900 εισιτήρια και 50 προσκλήσεις για τις ανάγκες των φίλων τους. Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 6.30μ.μ..

Στην είσοδο θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων των φιλάθλων και σωματικός έλεγχος, ενώ δεν θα επιτραπούν πανό και σημαίες. Παράλληλα, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού, αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι κύριοι Βασιλακόπουλος, Τσαγκρώνης, Βιτζηλαίος από την ΕΟΚ, Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος από τον Ολυμπιακό, Στεφάνου, Γεωργαντής από τον Παναθηναϊκό, ο αντιστράτηγος Νοτιοανατολικής Αττικής Ανδρικόπουλος και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αθλητικής Βίας κ. Τίγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More