Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αργολίδα: Φορτίο με 200 κιλά παράνομα κρέατα

Ένα, ακόμη μεγάλο φορτίο με παράνομα κρέατα εντοπίστηκε σε φορτηγό που οδηγούσε ένας… Πακιστανός στην Αργολίδα. Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν κοντά στο Λυγουριό, ανακάλυψαν ότι τα 200 κιλά κατεψυγμένα κρέατα που μετέφερε ούτε τα απαραίτητα παραστατικά είχαν, ούτε είχαν φορτωθεί σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις !

Tο μπλόκο της Αστυνομίας που είχε στηθεί στο 46ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ισθμίων– Αρχαίου Θεάτρου, σταμάτησε τον Πακιστανό οδηγό του φορτηγού για τροχαία παράβαση και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έλεγχο στο φορτηγό. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι στην καρότσα, αν και δεν ήταν ψυγείο, είχαν φορτωθεί παράνομα τα κρέατα!

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Αργολίδας και το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην Τρίπολη, που έφτασαν επί τόπου και βεβαίωσαν σωρεία υγειονομικών και φορολογικών παραβάσεων, οι οποίες μαζί με τις τροχονομικές που είχε διαπράξει ο αλλοδαπός οδηγός περιλήφθηκαν στην δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Τα κρέατα, τα οποία προορίζονταν για την αγορά, δεσμεύτηκαν και θα καταστραφούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More