Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Δεν υπάρχουν λεφτά για τα οχήματα της Δασικής Υπηρεσίας στη Ρόδο

Υπηρεσίες παράλυτες και ακρωτηριασμένες μοιάζουν μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο, νευραλγικοί τομείς του δημοσίου, οι οποίοι δεν έχουν ούτε τα βασικά κονδύλια που απαιτούνται έτσι ώστε να διασφαλίσουν την κίνηση των οχημάτων τους.

Αυτή την φορά έμειναν χωρίς έξοδα κίνησης, τα οχήματα της Δασικής Υπηρεσίας σε Ρόδο, Κω και Κάρπαθο, αφού το μόνο κονδύλιο που εγκρίνεται είναι αυτό των 75 ευρώ το μήνα σε καύσιμα για κάθε όχημα.

Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις και της υπηρεσίας αυτής.

Μιας υπηρεσίας νευραλγικής που αν μη τι άλλο τα στελέχη της έχουν καθημερινά σχεδόν κινήσεις προς την ύπαιθρο και τα χωριά των νησιών μας στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους.

Καταγγελίες για εκχερσώσεις, για αυτοψίες, για λαθροθηρία, καθώς επίσης και αναδασώσεις, είναι μερικοί από τους λόγους που η υπηρεσία οφείλει να βρίσκεται καθημερινά κοντά στα περιστατικά αυτά, τα οποία απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από το διοικητικό κέντρο της Ρόδου.

Το κονδύλιο των 75 ευρώ ανά μήνα, που εγκρίνει το υπουργείο για τα επτά αυτοκίνητα που διαθέτει η υπηρεσία, εκτός του ότι αποτελεί αστείο γεγονός, θα πρέπει να προβληματίσει έντονα την τοπική κοινωνία.

Το ύψος του ποσού που θα πρέπει να υπάρχει έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσουν τα οχήματα αυτά και να καλύψουν τις αποστάσεις που χρειάζονται, θα πρέπει να είναι της τάξης των 25.000 ευρώ ετησίως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More