Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Έντονη χιονόπτωση σε Βόρεια και κεντρική Ελλάδα

Πυκνό χιόνι πέφτει από τις 14:30 το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως οι Σέρρες, Κιλκίς, Φλώρινας σημειώθηκε έντονη χιονόπτωση.

Χιόνι από το πρωί πέφτει στο Καρπενήσι, Μπράλο και Δομοκό. Προς το παρόν αλυσίδες είναι απαραίτητες μόνο για τα οχήματα που κινούνται προς Καρπενήσι, στη Ράχη Τυμφρηστού, αλλά σε λίγο θα χρειαστούν και προς Μπράλο και Δομοκό.

Περισσότερο από τέσσερις ώρες χρειάστηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ στην περιοχή Κάτω Αλισσός του δήμου Δυμαίων Αχαΐας, για τον απεγκλωβισμό τετραμελούς οικογένειας, μέσα από το ίδιο της το σπίτι. Οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους είχαν εγκλωβιστεί, λόγω των νερών που έχουν κατακλύσει τον περίβολο της οικίας, η οποία βρίσκεται κοντά στον ποταμό Πείρο. Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους.

Χιόνι από το πρωί πέφτει και στα ορεινά της Δυτικής Φθιώτιδας, ενώ από νωρίς το βράδυ, ίσως και το απόγευμα, τα χιόνια θα επισκεφθούν τη Λαμία και τις πεδινές περιοχές.

Με τσουχτερό κρύο ξύπνησαν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας οι κάτοικοι των νομών Εβρου, Φλώρινας, Γρεβενών, Ευρυτανίας, Καστοριάς, Πέλλας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Θυελλώδεις ανεμοι θα πνέουν σε Λάρισα και Μαγνησία, οπου αναμένονται και χιονοπτώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More