Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ράλι Μεξικό: Νικητής ο Λεμπ

Με νίκη του οδηγού της Citroen, Sebastien Loeb ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, που διεξήχθη σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές του Μεξικό.

Αυτή ήταν η 63η νίκη του Γάλλου στο WRC, αλλά πρώτη του για το 2011, μετά την απογοητευτική 6η θέση που κατέλαβε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στη Σουηδία. Στο Μεξικό, ο Loeb αναδεικνύεται για 5η φορά νικητής στην καριέρα του: Η πρώτη ήταν το 2006, ενώ ακολούθησαν οι πρωτιές του το 2007, το 2008 και το 2010.

Ο συμπατριώτης του Σεμπαστιάν Οζιέ, επίσης οδηγός της Citroen, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει κι ενώ είχε την πρωτοπορία 10 δευτερολέπτων μπροστά από τον Loeb, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα να σπάσει ένας τροχός.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδρομή ενάμιση λεπτό νωρίτερα από τον νικητή του ράλι τους Σουηδίας τον περασμένο μήνα, Hirvonen (Ford) και περισσότερο από δύο λεπτά νωρίτερα από τον Latvala (Ford).

Από εκεί και κάτω, ακολούθησαν οι, Solberg (Citroen), Ostberg (Ford), Prokop (Ford), Henninen (Skoda), Villagra (Ford) και Tanak (Ford). Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις 24-27 Μαρτίου στην Πορτογαλία.


Βαθμολογία οδηγών
1. Hirvonen (46)
2. Loeb (37)
3. Latvala (31)
4. Ostberg (28)
5. P. Solberg (23)

Βαθμολογία Κατασκευαστών
1. Ford (73)
2. Citroen (47)
3. Stobart Ford (36)
4. P. Solberg Team (12)
5. Ice 1 Racing (8)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More