Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Θεσσαλονίκη: Οι πεζόδρομοι δεν είναι.... για τους πεζούς!!!

Στους πεζοδρόμους της Θεσσαλονίκης ο πρώτος λόγος δεν ανήκει στους... πεζούς. Ως επί το πλείστον, είναι κατειλημμένοι από μηχανάκια που πάνε κι έρχονται ανενόχλητα, «φιλοξενούν» σταθμευμένα οχήματα και δίκυκλα αλλά και... ατάκτως ερριμμένα τραπεζοκαθίσματα.

«Χρειαζόμαστε περισσότερους πεζοδρόμους, που θα είναι πραγματικοί πεζόδρομοι, όχι μόνο στο κέντρο αλλά σε όλη τη Θεσσαλονίκη, καθώς αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, προσφέροντας στους πολίτες ένα περιβάλλον όπου μπορούν με ηρεμία και ασφάλεια να περπατήσουν, να καθίσουν, να ψωνίσουν», δίνει το... σύνθημα ο πρόεδρος της Ενωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών, Γρηγόρης Μαυράκης.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη διαθέτει απόθεμα πεζοδρόμων, όμως απαιτείται να γίνονται σεβαστοί, αλλά και να αυξηθούν. Οπως περιγράφει ο κ. Μαυράκης, δεν είναι όλα μαύρα κι άραχλα, αφού υπάρχουν τρεις μικροί πεζόδρομοι που, σε γενικές γραμμές, βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Πρόκειται για τη Γεωργίου Σταύρου και την Αγίας Θεοδώρας (κάθετοι πεζόδρομοι μεταξύ της Καρόλου Ντηλ και της Αγίας Σοφίας), ενώ, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της Ενωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών, υποδειγματικός είναι ο πεζόδρομος της οδού Κουντουρά, που βρίσκεται πίσω από το Μπεζεστένι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More